©  Foto:

Blink

Hos Blink er hovedelementerne det grønne, og tilberedning af fantastisk fisk.

Grøntsager, urter og blomster kommer fra Blink’s egen mark ved Knivholt udenfor Frederikshavn. Æggene er fra Bøgebæk. Agurker, bønner, bær og meget mere kommer fra Knud på Eskebæk, bare for at nævne nogle af de lokale nordjyske leverandører.

Masser af tang, strandurter og andet grønt fra strandkanten og Skagen Odde sankes der også. Da køkkenet både er sæsonbaseret og kun bruger lokale råvarer, så aftrykket på klimaet er så småt, som muligt.

Køkkenet arbejder sæsonbaseret, og derfor skifter maden på tallerkenen hver dag. Hvilket du vil høre meget mere om når du besøger Blink.

Blink har til huse ved foden af Det Grå Fyr, i fyrtårnets gamle staldbygninger fra 1858. Efter du har spist, kan du gå 210 skidt op i fyrtårnet, og opleve en udsigt, der vil gøre dig åndeløs.