DGI MTB Vintercup - Rold Skov (AFLYST)

Lørdag den 6. januar 2024, 4. afdeling af DGI MTB VinterCup 23/24 køres i Rold Skov

Aflyst grundet for meget sne...

Mountainbike for SJOV

DGI MTB Vintercup er en sjov og uhøjtidelig MTB-cup, hvor lokale klubber arrangerer løb på egne spor. Overskuddet går til klubberne og sporarbejdet. Ruterne tilpasses årstiderne, og løbet er for alle med lidt MTB-erfaring.

Der køres i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

Hvor lang er ruten?

Der køres 75 min. + omgangen færdig. Løbslængden kan variere fra løb til løb afhængig af rutens længde, sporforholdene og vejret.  (Juniorryttere kører altid 60 min + omgangen færdig)

Pointsystem i Vintercup

Deltagerne tildeles point efter placering i deres klasse. 50 point for en sejr, 47 til nr. 2, 45 til nr. 3, 43 til nr. 4, 41 til nr. 3, 40 til nr. 4, 39 til nr. 5 osv.. De to dårligste resultater trækkes fra i den samlede stilling. Så en defekt, eller to afdelinger man ikke deltager i behøves ikke at være afgørende overall.