©  Foto:

Frederiksminde

På toppen af Præstø by med udsigt over fjorden ligger en af dansk gastronomis helt store sværvægtere. 

Michelin-restauranten Frederiksminde serverer nordisk mad, når det er bedst. Særligt lokale råvarer og grøntsager fra egen køkkenhave lander på tallerkenen, og det bæredygtige fokus har sikret dem michelin-guidens grønne femkløver.

Michelin-restauranten Frederiksminde byder på den ene smagseksplosion efter den anden. Hver dag får restauranten friske forsyninger fra egen køkkenhave, som de forvandler til små, appetitlige retter. Gennem årene er grøntsagerne kommet til at spille en mere og mere prominent rolle i kokketeamets kogekunst, men fisk og kød i bedste kvalitet finder også vej til det sæsonbetonede menukort. Frederiksminde er bæredygtige som få og sætter en ære i at inkorporere lokalproducerede råvarer i deres gastronomiske univers.

Køkkenchefen, Jonas Mikkelsen, der er en af Danmarks største kokketalenter, overrasker gang på gang med sin evne til at få så meget smag som muligt ud af naturens skatkammer. Frederiksminde er ganske enkelt i en liga for sig. Selv udsigten tager pusten fra en. Frederiksminde ligger nemlig idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord.

Se mere på hjemmesiden for at bestille bord.

Nærliggende turistattraktioner omfatter Nysø Slot (Thorvaldsens samling) og både København samt Møns Klint kan nås inden for en times kørsel.