Restaurant Gastromé
Aarhus er på michelinkortet og restaurant Gastromé er en af de aarhusianske restauranter, som endnu engang kan være stolte af en flot michelinstjerne i Michelins Nordic Guide 2024.
Nordisk mad på Gastromé
Gastromé er en intim og hyggelig aftenrestaurant. Du finder restauranten i en flot villa i Risskov. Menuerne afspejler årstiden, og du får sæsonens råvarer fra lokale og nøje udvalgte landbrug, bryggerier, fiskere og andre producenter af fødevarer. På Gastromé er atmosfæren nordisk, maden moderne, vinen fra hele verden og servicen afslappet og nede på jorden.
Innovativt og helt uden begrænsninger
Læn dig tilbage på Gastromé og oplev et gourmetlandkøkken i Michelin-klassen. Udtrykket og fortolkningen af maden, vinen og kvaliteten er gennemsyret af de to kokkes filosofi om at eksperimentere i et klassisk innovativt køkken helt uden begrænsninger.
Høj kvalitet i en afslappet atmosfære
Hos Gastromé kan du forvente nyskabende retter kombineret med en behagelig og afslappet atmosfære. Menu og vine er skabt ud fra sæsonens bedste råvarer, og hver ret afspejler Gastromés filosofi, der bygger på respekt for naturen og et ønske om at fremhæve de enkelte ingrediensers bedste egenskaber. Du får kun mad og vin, som de to kokke selv elsker. Altid serveret med stor passion og begejstring.
Bag om
Bag Gastromé står to aarhusianske kokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen.
Begge er udlærte kokke i henholdsvis 1998 og 1997 og mødtes under netop denne uddannelse i midt halvfemserne. Siden da har de begge været i branchen som kokke hvoraf de har arbejdet sammen på en del steder.
MENU og Frokost
Gastromés MENU med 6, snacks, 6 salte og 6 søde serveringer bestræber sig på at føre dig igennem årstiden set med gastronomiske øjne. I centrum står kærligheden til lokale europæiske råvarer og unikke smagsoplevelser uden dogmer.
Fredag og lørdag kan du opleve Gastromés Frokost Menu med 3 snack og 3 serveringer. Frokosten udspringer af sæsonens snacks og aktuelle menu.