©  Foto:

Søllerød Kro

Michelin-præmierede Søllerød Kro er både nationalt og internationalt anerkendt som én af Danmarks absolut bedste restauranter. 

Det er 345 år siden der første gang blev budt velkommen på den smukt beliggende kro nord for København. Dengang blev kroen hurtigt en vigtig del af lokalområdet og sidenhen et yndet udflugtsmål for dem, der gerne ville nyde et godt måltid mad i naturskønne omgivelser. I 2023 blev køkkenchef Brian Mark Hansen kåret som verdens bedste kok, da han vandt Bocuse d'or.
 
Sådan er det også i dag – om end maden har fået en lidt anden karakter end dengang. Søllerød Kro byder nemlig på et fransk inspireret gourmetkøkken med matchende vinkort. Den første Michelin-stjerne kom i hus i 1987 og siden 2007 har Søllerød Kro været fast inventar i den eftertragtede franske guide. 
 
Menuen er funderet i det klassiske franske køkken, men der er også plads til nyfortolkninger. Råvarernes kvalitet er i højsædet og på Søllerød Kro serverer de altid det ypperste.  

De naturskønne rammer, der omkranser stedet, er med til at skabe en afslappende og uhøjtidelige atmosfære. Stedet, maden og menneskerne er garant for en madoplevelse i international topklasse. 

 

Transport

Selvom Søllerød kro ligger i smukke naturskønne omgivelser er der mange muligheder for at komme hertil. Den nærmeste station er Holte, og du tager S-toget direkte fra København H. Fra Holte Station kan du tage bus 195 eller gå de cirka 2 kilometer og samle appetit til måltidet.