©  Foto:

Textur

Hos Restaurant Textur får du ikke bare en udsøgt smagsoplevelse, du støtter også et mere bæredygtigt koncept, der fokuserer på formindskelsen af madspild og brugen af lokale råvarer, som er i sæson.

Restaurant Textur kombinerer budgetvenlige priser med luksuriøse menuer bestående af op til fem retter med tilhørende vin- eller saftmenu. Og netop saftmenuen er særlig for Textur – alle safterne koges i eget køkken og menuen sammensættes med mindst ligeså stort engagement som vinmenuen.

Konceptet

Som et led i konceptet bliver menuen jævnligt skiftet ud, så retterne består af sæsonaktuelle råvarer. Samtidig har køkkenet fokus på at udnytte enhver råvare til fulde, så mindst muligt mad går til spilde. Og har du ikke mod på eller sult nok til at kaste dig over de mange retter, kan alle retter også bestilles som a la carte.

Menuen byder altid på mindst en ret med fisk eller skaldyr og du har altid mulighed for at bestille vegetarisk. Og som endnu en særegenhed for konceptet kan du medbring din egen vin til middagen uden at betale ekstra for det. Textur kalder det for ”Bring Your Own Wine”-konceptet.

Læs mere om Restaurant Textur i Aalborg…